06-13680737 info@vitamula.nl

Aanbod

 

Leefstijl- en vitaliteitscoaching € 697,-

Bestaat uit intakegesprek, Leefstijl en Voedingsanalyse, Vitaliteitscheck en 5 coachgesprekken van een uur.

In het intakegesprek maken we kennis en kijken we of er een klik is. Het tweede en derde gesprek duren 1,5 uur en daarin staat de analyse en de vitaliteitscheck centraal. Na deze twee gesprekken heb je inzicht in jouw leefstijl, voeding en vitaliteit. Je kunt aan de slag met nieuwe gewoontes, gezonde voeding en ontspanning. De coach gesprekken zorgen ervoor dat je nieuwe gewoontes kunt volhouden. Je leert jezelf kennen. Je weet wat jouw waarden, jouw kwaliteiten en jouw valkuilen zijn. Dit zorgt ervoor dat je voortaan andere keuzes kunt maken en gaat maken. Voor jezelf!  

 

Stress coaching € 884,-

Bestaat uit intakegesprek, Leefstijl en Voedingsanalyse, Vitaliteitscheck en 5 coachgesprekken van een uur en 5 privé yogalessen van 45 minuten.

Net als bij leefstijlcoaching starten we met een intakegesprek waarin we kennis maken. In het tweede en derde gesprek van 1,5 uur staan de analyse en de vitaliteitscheck centraal. Na deze twee gesprekken weet je hoe jouw leefstijl en voeding invloed hebben op stress. Stress coaching is gericht op jezelf leren kennen. Waarom stress jouw leven beïnvloedt, en hoe en waarom je reageert op gebeurtenissen op je werk of in jouw omgeving. En wat dit met je lichaam doet. Je lichaam geeft signalen af, signalen dat je over je grenzen heen gaat. In de yogalessen leer je hoe je weer in contact komt met jouw lichaam. Hoe je de signalen oppakt en wat je kunt doen om te ontspannen. Tijdens de coach gesprekken begeleid ik je bij het maken van keuzes die voor jou goed zijn. Zodat je weer grip hebt op je leven. 

 

Strippenkaart coaching

Geen interesse in leefstijl en voeding? Losse coaching kan ook gewoon. Met een strippenkaart altijd nog iets voordeliger dan betalen per keer. We bespreken wat jij op dat moment nodig hebt. 

3 coaching sessies € 234,00

5 coaching sessies € 397,00

 

Leefstijl en Voedingsanalyse € 134,-

Na het invullen van de digitale vitaliteitscheck, gaan we samen in gesprek. Tijdens dit gesprek van 1,5 uur laat ik je zien welke keuzes je nu maakt en welke keuzes je kunt gaan maken om gezonder te eten en te leven. Waardoor je meer energie krijgt en je lekkerder in je vel zit. We maken een actieplan waarmee je zelf aan de slag kunt.   

 

Fit & Vitaal training € 244,-

In 5 workshops leer ik je hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Onderwerpen die besproken worden zijn gezonde voeding, omgaan met stress, welke rol gedachtes spelen en hoe emoties je vitaliteit beïnvloeden. En niet te vergeten hoe je zelf in actie kunt komen, voor een fit en vitaal leven.. Een individuele leefstijl & voedingsanalyse maakt onderdeel uit van de training. De groep is nooit groter dan 6 personen.  

Test je vitaliteit

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Maak daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor vitaliteitscheck en een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan!