06-13680737 info@vitamula.nl

Aanbod 

 

Leefstijl- en vitaliteitscoaching € 720,- (€ 125,- per maand voor 6 maanden)

Bestaat uit intakegesprek, Leefstijl en Voedingsanalyse, Vitaliteitscheck en 7 coachgesprekken van een uur  

In dit coachtraject kom je te weten wat jouw waarden en KernKrachten zijn. Leer je effectief omgaan met emoties en ontdek je wat jouw beperkende gedachten zijn. Met verschillende coachmethodieken leer ik je hoe je nieuwe gewoontes volhoudt, je gezonde keuzes maakt wat betreft voeding en hoe je kunt herstellen na een drukke dag. Dit zorgt ervoor dat je voortaan andere keuzes kunt maken en gaat maken. Voor jezelf!  

In het intakegesprek maken we kennis en kijken we of er een klik is. Het tweede en derde gesprek duren 1,5 uur en daarin staat de analyse en de vitaliteitscheck centraal. Na deze twee gesprekken heb je inzicht in jouw leefstijl, voeding en vitaliteit. Stap voor stap gaan we verder met jouw doelen. Na 6 maanden ronden we het traject af en ben je weer regisseur van jouw eigen leven. 

 

Stress- en burnout coaching € 890,- (225,- per maand voor 4 maanden)

Bestaat uit intakegesprek, Leefstijl en Voedingsanalyse, Stressanalyse en 10 coachgesprekken van een uur

Net als bij leefstijlcoaching starten we met een intakegesprek waarin we kennis maken. In het tweede van 1,5 uur staan de analyses en de vitaliteitscheck centraal. Na deze twee gesprekken weet je hoe jouw leefstijl en voeding invloed hebben op stress en maken we een plan van aanpak. Stress- en burnout coaching is gericht op jezelf leren kennen. Waarom stress jouw leven beïnvloedt, en hoe en waarom je reageert op gebeurtenissen op je werk of in jouw omgeving. En wat dit met je lichaam doet. Je lichaam geeft signalen af, signalen dat je over je grenzen heen gaat. Door mindfulness leer je hoe je weer in contact komt met jouw lichaam. Hoe je de signalen oppakt en wat je kunt doen om te ontspannen. Tijdens de coach gesprekken en met verschillende methodieken leer ik je hoe je keuzes kunt maken die goed voor jou zijn. Zodat je weer grip hebt op je leven. Het merendeel van de coachgesprekken worden gevoerd in de natuur. Het traject duurt 4-6 maanden.

 

Strippenkaart coaching 

Geen interesse in leefstijl en voeding? Losse coaching kan ook gewoon. Met een strippenkaart altijd nog iets voordeliger dan betalen per keer. We bespreken wat jij op dat moment nodig heb.

3 coaching sessies € 235,-

5 coaching sessies € 397,-

 

Leefstijl en Voedingsanalyse € 134,-

Na het invullen van de digitale vitaliteitscheck, gaan we samen in gesprek. Tijdens dit gesprek van 1,5 uur laat ik je zien welke keuzes je nu maakt en welke keuzes je kunt gaan maken om gezonder te eten en te leven. Waardoor je meer energie krijgt en je lekkerder in je vel zit. We maken een actieplan waarmee je zelf aan de slag kunt. 

 

Tweekracht coaching €150,-

In een coachsessie van 1,5 uur spelen we het Tweekracht spel. We gaan op zoek naar jouw KernKrachten waar jij de meeste positieve energie krijgt. Na afloop van de sessie heb je twee enorme complimenten ontvangen. En dit zorgt voor verbinding, veerkracht en vrijheid. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal rapport waarmee je zelf aan de slag kunt. En wil je meer coaching om zo nog meer te groeien, dan is een strippenkaart voor 3 coachsessies een mooi vervolg. 

 

Gecombineerde leefstijlinterventie € 1360,- (€ 115,- per maand voor 12 maanden)

Bestaat uit intakegesprek, Leefstijl en Voedingsanalyse, 8 coachgesprekken van een half uur, 8 workshops over gezonde voeding en leefstijl, wekelijkse bewegingsles. 

Nooit meer een dieet volgen! Gedurende een heel jaar leer je alles over gezonde leefstijl en gezonde voeding. Daarnaast is er wekelijks een bewegingsles Powerwalken of Yoga. Dit doen we in kleine groepen van maximaal 6 personen. Zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Daarnaast zijn er 8 coachgesprekken waarbij we dieper ingaan op jouw KernKrachten, jouw gedachtepatronen en hoe je omgaat met voeding en emoties. Na dit jaar weet je alles van een gezond en vitaal leven, en hoe je zelf de regie houdt over jouw leven. 

 

Natuurvoedingsadvies 

Intakegesprek gratis

Voedingsanamnese en advies (90 minuten) € 95,-

Voedingsconsult (30 minuten) € 35,-

Voedingsconsult (60 minuten) € 65,-  

 

Test je vitaliteit

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Maak daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor vitaliteitscheck en een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan!