06-13680737 info@vitamula.nl

Hoe ga ik te werk?

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Daarom is er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan. Mocht je toch wat meer begeleiding nodig hebben dan kan ik je met drie of vijf coaching sessies verder op weg helpen. Of je kiest voor een volledig coachtraject. Ook hierbij ontvang je de uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse. En een vitaliteitscheck. Daarnaast vinden er gemiddeld nog vijf coachgesprekken van een uur plaats, waarin ik je begeleid met doelen stellen, weer in contact te komen met jezelf, je gezondheid een positieve draai te geven en jezelf weer leiding te laten nemen over je eigen leven. Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachtechnieken en oefeningen. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar geef je inzicht en help je bij het maken van keuzes zodat jij je leven kunt leven dat je zelf wilt.

Wat levert het jou op?

  • Je krijgt inzicht in jezelf.
  • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor jouw doelen en jouw leven.
  • Je bent je bewust van je gedrag, je gedachtes, gevoelens en de signalen die je lichaam je geeft.
  • Je ervaart meer balans in je leven, en ervaart meer rust en minder stress.
  • Je maakt gezonde keuzes voor jezelf en anderen, je voelt je energiek en vitaal.

Voel je je aangesproken? En durf je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? Wil je een leerproces aangaan voor blijvende verandering? Particulier of als werknemer van een organisatie met hart voor vitale medewerkers?

Mail of bel dan voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Coaching is persoonlijk, er moet een klik zijn. Maak daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. En als er een klik is kun je kiezen voor vitaliteitscheck en een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse met adviezen waarmee je zelf aan de slag kan!